Healing i Karlstad, Grums & Forshaga med omnejd

Tjänster

Inka shamansk energimedicin

Det här är en healing som tar bort tunga energier som någon gång under detta eller tidigare liv skapats genom känslomässiga, genetiska eller karmatiska upplevelser. Med hjälp av den här sessionen så frigör vi energiflödet så att det får strömma i vårat energifält. Inka shamansk energimedicin hjälper bland annat till att återfå livskraften och lösa upp blockeringar samtidigt som en vägledning och ny mening med livet kan uppstå.

Kristallhealing

Det här är en avslappnande healing som fungerar oavsett om du bara vill koppla av eller om du har underliggande besvär som stress, depression och värk. Med hjälp av stenar och kristaller så balanserar jag upp och renar chakran. Kristallhealing medför en harmoni och ett lugn som ger glädje och hopp inför framtiden.

Reikihealing

Reiki är en gammal metod som idag är klassad som rehabiliterande friskvård. Med hjälp av en reikibehandling så frigörs energiblockeringar och kroppens egna läkningsförmåga förbättras både på ett fysiskt och psykiskt plan. En mjuk och effektiv behandling mot bland annat smärta, stress och ångest.

Helande regndroppsmassage

Med hjälp av eteriska oljor som droppar längs ryggen så masseras där efter ryggen in samtidigt som du får healing för både kropp och själ. Helande regndroppsmassage ger dig en stund där du får finna dig själv igen och komma undan från all vardagsstress samtidigt som det har en god effekt mot virus och bakterier i kroppen.

Övriga behandlingar

Jag erbjuder utöver dessa en rad andra behandlingar så som medial vägledning, tarot konsultation och husrening. Du hittar mig i närheten av Karlstad, Grums och Forshaga där jag väntar på att få hjälpa dig hitta tillbaka till ett gott välbefinnande. 

Vill ni veta mer?